Βέρες και μονόπετρο δαχτυλίδι σε γάμο

Πώς να υιοθετήσετε με στυλ το πιο hot trend στις βέρες μέσω Layering

Γνωρίζουμε καλά και έχουμε λατρέψει το layering στα βραχιόλια και τα κολιέ. Δειλά δειλά γίνεται ολοένα και πιο mainstream και το layering στα δαχτυλίδια, με την έννοια ότι φοράμε ένα σε κάθε δάχτυλο του χεριού. Αλλά layering στις βέρες; Μπορεί να μην το έχετε ξανακούσει, είναι όμως μια από τις πιο ανερχόμενες τάσεις στο εξωτερικό. Η λογική είναι απλή. Στον παράμεσο, όπου φοράμε τη βέρα, μπορούμε να φορέσουμε και άλλες βέρες ή δαχτυλίδια. Πρόκειται για ένα εκκεντρικό trend, το οποίο όμως έχει ιδιαίτερα ισχυρό συμβολισμό, οπότε είναι λογικό να το υιοθετούν ολοένα και περισσότερες γυναίκες. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε το γιατί.

Τι δαχτυλίδια φοράμε στο wedding layering;

Παλαιότερα, όταν το μονόπετρο για την πρόταση γάμου δεν ήταν τόσο διαδεδομένο, η γυναίκα φορούσε στον παράμεσο μόνο τη βέρα. Ύστερα, ήρθε το μονόπετρο και ο συνδυασμός του με τη βέρα στο ίδιο δάχτυλο έγινε συνήθεια. Όμως, το wedding layering στις βέρες είναι κάτι παραπάνω. Εκτός από τα δύο αυτά δαχτυλίδια, μπορείτε να προσθέσετε μερικές ακόμα βέρες, μία για κάθε σημαντικό γεγονός στη ζωή σας. Έτσι, μπορείτε να έχετε το μονόπετρο του αρραβώνα, τη βέρα του γάμου και τη βέρα για τη γέννηση του παιδιού σας ή μια βέρα για μια σημαντική επέτειο, όπως τους αργυρούς γάμους.

Ζεύγος σε γάμω με μονόπετρο δαχτυλίδι και βέρα
Βέρα και μονόπετρο δαχτυλίδι / Jonathan Petit, Unsplash.com

Πώς να ταιριάξω τα δαχτυλίδια;

Ένας λόγος που λίγες γυναίκες ακόμα τολμούν ένα τέτοιου είδους layering είναι επειδή φοβούνται για το πώς θα ταιριάξουν τα δαχτυλίδια. Γενικά, ο κανόνας στο layering λέει ότι θα πρέπει τα κοσμήματα να δένουν μεταξύ τους σε ένα αρμονικό στυλ και χρωματισμό. Ειδικά στο συνδυασμό των βερών, ίσως σκέφτεστε ότι ο κανόνας αυτός θα είναι ακόμα πιο αυστηρός, μια και τα δαχτυλίδια είναι στο ίδιο ακριβώς δάχτυλο, το ένα μετά το άλλο. Ευτυχώς, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Βραχιόλια και δαχτυλίδια σε γυναικείο χέρι που ακουμπάει κούπα
Συνδυασμός δαχτυλιδιών / fotografierende, Pexels.com
Η ελευθερία που υπάρχει, όταν φοράμε βέρα και μονόπετρο μαζί με άλλα δαχτυλίδια, ότι δηλαδή δεν απαιτείται να είναι από το ίδιο μέταλλο, ισχύει και στο wedding layering. Πρακτικά, μπορεί η μία βέρα να είναι από λευκόχρυσο, η άλλη από ροζ χρυσό και η άλλη από κίτρινο χρυσό. Σκοπός είναι μόνο το να αντιπροσωπεύει το στυλ σας. Όσο για το πώς θα τα φορέσετε, και αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου. Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν την απόλυτη συμμετρία που προσφέρει το να είναι το μονόπετρο ανάμεσα σε δύο βέρες, όμως πολύ όμορφα δείχνει το να φορέσετε πρώτα το μονόπετρο και ύστερα τις υπόλοιπες βέρες.